FSPPP BOWLING TOURNAMENTFSPPP BOWLING TOURNAMENT 2013

SHALIN'S SPACEU8
Selamat berhujung minggu semua, diharapkan hujung minggu ini anda semua mengisi ruang dan peluang yang ada dengan beristerirehat dan mengisi dengan aktiviti-aktiviti yang berfaedah dan mencengkam dada. huhu. This weekend Stylobrader dengan tidak dirancang rancang, terlibat sekali dengan Bowling tournament yang dianjurkan oleh Fakulti Sains Pentadbiran & Pengajian Polisi. Stylobrader datang dengan status Alumni dengan harapan untuk enjoy2 saje.


LAINKALILAH 2

Seperti yang tertera di atas adalah nama kumpulan Stylobrader iaitu #LainKalilah 2. Untuk pengetahuan semua, terdapat lebih kurang 20++ kumpulan yang bertanding dan kebanyakan kumpulan memberikan nama yang "menghanjing" sejurus selesai PRU13 yang dikatakan banyak isu isu kontroversi . Contoh nama nama kumpulan seperti, Blackout,BlackNation,Lainkalilah 1 dan Lainkalilah 2.


Dari kanan: Pesot,Amin,Anaz Kamal, Ash


Satu kumpulan mempunyai 4 orang ahli, di atas adalah kumpulan LAINKALILAH 2 yang mencatat keputusan keseluruhan 1195 jatuhan pin bagi 3 pusingan (3 FRAME). Pasukan Stylobrader mencatatkan tempat ke 6 daripada keseluruhan pasukan. Ia adalah satu pencapaian yang boleh dibanggakan jika dibandingan pretasi dan jugak gelak tawa semasa bermain. Sayangnya, team adik beradik, LAINKALILAH 1 sekdar mencatat keputusan tempat ke 8. Team abang dengan bangganya. Untuk pengetahuan, tempat pertama dimenangi oleh TEAM BLACK NATION. Team perempuan tak ingat sebab tak amik port sangat.haha.Total jatuhan terakhir: 427


Pusingan ketiga tampak lebih mengancam daripada pusingan 1 dan 2. Tapi apakan daya, adat pertandingan. Kalah menang adat bertanding.

Bersama penyokong setia


Wakil kumpulan LAINKALILAH 2 megambil hadiah berupa percutian ke Bandung( haha) -AMINWakil kumpulan LAINKALILAH 1 megambil hadiah berupa seutas jam tangan Rekon(hehe)-Daus

Group TagAkhir kata dari Stylobrader, Majulah Sukan untuk Negara.  Terima kasih semua.
8 comments:

 1. wahh, nma tu yg hebat. hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. nama tu hasil nurkilan kami bersama..hehehe

   Delete
 2. Antara peminat no1 bowling. Setiap minggu pasti main! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mesti pandai teknik hook kan bola tu..hehe

   Delete